You are here

Hírek

SZTE Őszi Állásbörze

A CE Glass Industries is részt vett az SZTE Őszi Állásbörze és Felkészítő Napokon, október 8-án a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Az eseményen több mint 60 kiállító jelent meg, a CE Glass-hoz hasonló nagy regionális cégeken kívül olyan országos multinacionális vállalatok is feltűntek, mint a Mercedes Benz, a British Petrol, vagy a Morgan Stanley.

Kórházi ágyakat festettek a CE Glass dolgozói

Szeged- Önkéntes munkában a szatymazi CE Glass dolgozói csiszolták és festették le szombat délelőtt az újszegedi Gyermekklinika ágyait és szekrényeit.

Az egykori Szilánk több mint 20 dolgozója vállalta, hogy a Fatima Ház Alapítvánnyal közösen megpróbálják szebbé varázsolni a klinika berendezéseit, hogy a beteg gyerekek egy kellemesebb, szebb környezetben gyógyulhassanak.

CE Glass Családi nap

Harmadik alkalommal került megrendezésre a CE Glass családi nap a szatymazi Green Business ipari parkban. A cég dolgozói és családtagjaik együtt tölthettek el egy vidám napot a modern telephelyen, ahol egyebek mellett rodeóbika, ugrálóvár, főzőverseny, dzsúdó- és táncbemutató, kézműves- és ügyességi feladatok, valamint baranta várta a vendégeket.

One World Trade Center

A One World Trade Center a világ harmadik legmagasabb épülete, Észak-Amerika legmagasabbja. A felhőkarcoló az 1776-os amerikai függetlenségi nyilatkozatra utalva 1776 láb, azaz 541 méter magas.

Shard felhőkarcoló London

A "The Shard", azaz az Üvegszilánk nevű londoni felhőkarcoló Renzo Piano tervei alapján épült. Magassága 309,7 méter, ezzel Európa negyedik legmagasabb épülete, valamint az Egyesült Királyság második legmagasabb szabadon álló építménye.

A piramist körülbelül 11 ezer üvegtábla borítja minden oldalról, ami nyolc futballpályányi területnek felel meg.

XVI. CE Glass Focitorna

Szombaton tartottuk a XVI. CE Glass Focikupát a Kisstadionban

Az izgalmas küzdelemben a tornát idén a vendégcsapat Szatymazi SE labdarúgás nyerte, a CE Glass Focikupa viszont házon belül marad az Üvegtigris csapatánál.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

30 éves a CE Glass

Jogi pálya helyett inkább üvegesnek állt Varga Gusztáv, és bejött a számítása. Harminc év alatt üvegipari mogul lett a szegedi Varga család legfiatalabb gyermekéből, aki szülei üvegesműhelyében sokat rosszalkodott. Ha elfáradt, édesanyja a szabászasztalon ágyazott meg Gusztávnak, aki mert nagyot álmodni: a CE Glass ma már Európa építészeti üvegiparának meghatározó cégcsoportja. A kerek évforduló kapcsán a CE Glass cégcsoport vezérigazgatójával beszélgettünk.

Profi hőszigetelés a sivatagban is

Hűvös szoba a sivatag közepén egy „üvegházban”?

Igen, ez lehetséges kiváló hőszigetelő üveggel!

Még a legnagyobb melegben is kellemes a spanyolországi Gorafe sivatagban található ház belső hőmérséklete, ami a speciális üvegtípusnak köszönhető.

XV. CE Glass Focitorna

Idén ismét megrendezésre került immáron 15. alkalommal a CE Glass Focitorna, amit az Etelka sori sportcsarnokban tartottunk.

A cég összes területéről jöttek focista kollégák, akiket a megszokott csapattársakkal és újakkal is láthattunk a pályán.